Brandförsäkring länsförsäkringar

Brandskada – så gäller försäkringen – Länsförsäkringar

Brandskada – så gäller försäkringen – Länsförsäkringar

Hur gäller hemförsäkringen? Hemförsäkringen ersätter skador på dina saker och kan hjälpa till med kostnader om du inte kan bo kvar i din bostad efter branden.

Råkar du ut för en större brandskada ska du kontakta oss omgående på telefon. Vid mindre brandskador finns det några goda råd att följa. Läs mer och anmäl skadan här.

Undvik bränder i hemmet – bra brandskydd – Länsförsäkringar

Undvik bränder i hemmet – bra brandskydd

Med koll på läget och rätt utrustning kan du enkelt minska risken för brand hemma – och skydda ditt och familjens liv. Informationen gäller för Länsförsäkringar …

Här har vi samlat våra råd och tips för att undvika bränder och vad du ska göra om det börjar brinna.

Villaförsäkring – Se pris och teckna villahemförsäkring

Villaförsäkring – Se pris och teckna villahemförsäkring – Länsförsäkringar

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj länsförsäkringsbolag nära dig. Välj, Bergslagen, Blekinge, Dalarna …

Vår villahemförsäkring kombinerar fördelarna från hemförsäkringen och villaförsäkringen. Pris får du direkt, köper gör du enkelt online.

Sotning och brandskyddskontroll – Länsförsäkringar

Sotning av skorsten och rökkanaler måste göras regelbundet för att undvika brand. Hur ofta olika eldstäder ska sotas varierar mellan olika kommuner.

Hemförsäkring med skydd för dig, ditt hem och dina saker

Hemförsäkring med skydd för dig, ditt hem och dina saker – Se pris och köp på Länsförsäkringar

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj länsförsäkringsbolag nära dig. Välj, Bergslagen, Blekinge, Dalarna …

Vår hemförsäkring för din villa, lägenhet eller fritidshus skyddar både ditt hem, dig och dina saker. Hemma och på resan!

Företagsförsäkring värd att jämföra – Länsförsäkringar

Hoppa till innehåll. För en bättre användarupplevelse på lansforsakringar.se kan du aktivera JavaScript i din webbläsare. Meny. Länsförsäkringar.

Skydd vid skadestånd, intäktsbortfall och för företagets saker.

Lantbruksförsäkring – Länsförsäkringar

Vår lantbruksförsäkring ger ditt lantbruksföretag ett bra grundskydd för en säkrare gård.

Skogsförsäkring – Länsförsäkringar

Vi har försäkringar som skyddar värdet på din skog och kan ge dig ekonomisk rådgivning och banktjänster som hjälper dig att få värdet att växa.

Vi har försäkringar som skyddar värdet på din skog och kan ge dig ekonomisk rådgivning och banktjänster som hjälper dig att få värdet att växa

Försäkring bostadsrättsförening & fastighet – Länsförsäkringar

Fastighetsförsäkringen är anpassad för dig som äger eller förvaltar fastigheter, som exempelvis en bostadsrättsförening.

Villaförsäkringar – Brandskador – Konsumenternas

Villaförsäkringar – Brandskador | Konsumenternas

Äger du en villa behöver du skaffa en försäkring för villan. · De flesta väljer “fullvärde” som försäkringsbelopp. · Om en skada ska repareras av hantverkare har …

Du kan få ersättning för sanering, reparation och återställande. Har du en fullvärdesförsäkring kan du få ett nytt hus återuppbyggt om hela ditt hus brinner ner.

Keywords: brandförsäkring länsförsäkringar